Workshops

Al enige jaren verzorgd Werps Modelbouw regelmatig workshops, tijdens deze workshops worden de basistechnieken van het messing solderen aangeleerd. De workshop omvat ongeveer een volledige dag. Tijdens die dag zal het mogelijk zijn, om de goederenwagen die bij de kosten van de workshop zijn inbegrepen,  zo ver gereed te hebben dat het soldeerwerk gereed is.

Gekozen is voor een vrij eenvoudige goederenwagen zodat het ook daadwerkelijk mogelijk is aan het einde van de dag iets gereed te hebben.
In het verleden zijn er een tweetal verschillende goederenwagens gebruikt voor deze workshop. Een Nederlandse smalspoortram goederenwagen of een normaalspoor CHA (ex HSM) gesloten goederenwagen.
Bij de komende workshops zal gebruik gemaakt worden van de CHA.
Op dit moment wordt er gekeken of er in de nabije toekomst weer een workshop gehouden kan worden en zijn wij op zoek naar een passende locatie.
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.De kosten voor het deelnemen aan een workshop bedragen € 80, deze prijs is inclusief een bouwpakket van een CHA goederenwagen welke gebouwd zal worden tijdens de workshop.